Şirul nemulţumirilor din PNL continuă. Alin Tişe: Sfidarea şi aroganţa nu ţin loc de buna guvernare! Liberalul compară atmosfera din partid cu cea din perioada comunistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PNL). FOTO: Facebook/ Alin Tişe
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PNL). FOTO: Facebook/ Alin Tişe

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe, continuă şirul nemulţumirilor la adresa liderilor PNL. Liberalul susţine că dacă situaţia din partid nu se va schimba îşi va da demisia. Tişe a comparat atmosfera actuală cu cea din perioada comunistă, când părerile diferite erau considerate „deviaţionism”. „Nimeni nu poate avea tupeul să sancţioneze un judeţ pentru că nu le convine culoarea ochilor unui politician” a spus Tişe.

„Faptul că nu te interesează de părerile colegilor şi sunt considerate deviaţionism... N-am crezut că aşa ceva se poate întâmpla. Eu citeam de aşa ceva în cărţi. Ce să deconteze PNL Cluj? Să deconteze în faţa liderilor naţionali, care au rezultate slabe în teritoriu? Aici nu există sancţionări. Noi toţi împreună am contribuit la rezultatul PNL. PNL Cluj a obţinut cele mai multe voturi. Cine pe cine sancţionează? În numele cui să sancţionezi?! Asta înseamnă o prostie.

În momentul în care noi susţinem un proiect mergem în faţa oamenilor şi le spunem: ce vrem să facem, ce echipă avem... Noi nu putem să mergem în faţa oamenilor şi apoi să vină cutărică de la Bucureşti şi să spună că nu mai susţine organizaţia. Dacă mergem pe supărări, cine pe cine aprobă...

Nu e o chestiune între mine şi cineva. Nu vreau să iau locul nimănui în partid. Mă uit în jur şi constat că azi-mâine fac 50 de ani. Ce le spun copiilor mei? Că nu ştiu cine a avut o ceartă cu x? Sunt chestiuni de domeniul trecutului şi astfel de oameni n-au ce căuta în fruntea partidului. Nimeni nu poate avea tupeul şi să îndrăznească să sancţioneze un judeţ pentru că nu le convine culoarea ochilor unui politician.

Voi merge până la capăt cu această decizie (n.r.: demisia din partid), dacă nu intrăm în normalitate. Mulţi primari m-au sunat, unii au dorit să facă evenimente, dar nu vreau să intru în amănunte. Preoţii au vrut să intre în sprijinul meu. Scopul meu e strict acela de a fi respectaţi. Aştept să văd ce se va întâmpla.

Sfidarea şi aroganţa nu ţin loc de buna guvernare. Mă îngrozesc astfel de oameni. Consider că este nedrept pentru noi. Aceste negocieri trebuie să aibă o limită”, a declarat Alin Tişe la Ziua de Cluj Live, citat de Stiripesurse.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite