VIDEO Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Tudorel Toader au fugit de întrebările jurnalistului Euronews la Bruxelles

VIDEO Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Tudorel Toader au fugit de întrebările jurnalistului Euronews la Bruxelles

FOTO Captura video

Prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul justiţiei Tudorel Toader au făcut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa după ce s-au întâlnit cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Digi24, cei doi oficiali români au fost abordaţi de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce aţi discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveţi vreo reacţie? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veţi continua cu referendumul? Putem obţine un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”.
 
Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări.
 
În studio, unul dintre jurnaliştii Euronews a vorbit despre întrebările ignorate de premierul României: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.
 
Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, că PSD nu va face campanie pentru influenţarea votului la referendumul privind modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările