Traficant de droguri italian urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Italianul era căutat pentru comiterea infracţiunilor de
constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri
Italianul era căutat pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale au reţinut un cetăţean italian, urmărit internaţional pentru că ar fi constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a achiziţiona, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari.

”La data de 13 august 2020, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. au depistat, în Bucureşti, un cetăţean italian, urmărit internaţional la solicitarea autorităţilor italiene”, au anunţat poliţiştii.

Acesta era căutat pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, constând în aceea că, împreună cu alţi cetăţeni italieni, ar fi constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a achiziţiona, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari.

Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea confirmării mandatului şi demarării procedurii de predare către autorităţile judiciare din Italia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite