Testament inedit: Un bărbat vrea să lase două case din Maramureş moştenire Direcţiei Naţionale Anticorupţie

Testament inedit: Un bărbat vrea să lase două case din Maramureş moştenire Direcţiei Naţionale Anticorupţie

Un bărbat vrea să-şi lase averea DNA-ului

Un bărbat vrea să treacă în testament Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi să lase acestei instituţii, după decesul său, două case pe care le are în proprietate în judeţul Maramureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 44 de ani vrea să lase după decesul său întreaga sa avere Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Este vorba de două case în judeţul Maramureş, pe care le are în proprietate. 

Bărbatul a făcut déjà primele demersuri, la primăria din localitatea sa, care a emis adeverinţele pentru notariat de întocmire a testamentului, potrivit cărora este înregistrat la Registrul Agricol. Este vorba de o casă de 390 de mp - cu teren de 370 de mp, şi de o altă casă de 120 mp - care mai are grajd de 30 mp şi teren de 9.500 mp.

Bărbatul a arătat că este necăsătorit şi că nu mai are urmaşi direcţi. El a trimis o notificare şi către DNA Serviciul Central, în care arată că nu vrea ca cele două case să ajungă în proprietatea administraţiei locale, aşa cum l-ar fi sfătuit notarul. El a anexat cererii inlusiv adeverinţe eliberate de Administraţia Financiară locală.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările