Români blocaţi pe un aeroport din Olanda. Motivul aparent al anulării cursei care urma să îi aducă în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi români erau blocaţi, miercuri seară, pe aeroportul din Eindhoven, Olanda, întrucât cursa aeriană care trebuia să-i aducă în ţară a fost anulată, aparent din cauza vremii.

Situaţia a fost semnalată digi24.ro de unul dintre pasagerii care urmau să se reîntoarcă în România. Acesta a menţionat că în aeroport nu există un birou al companiei aeriene WizzAir care operează zborul, iar numărul de contact de pe site-ul operatorului nu poate fi apelat. Di acest motiv, călătorii nu au unde cere informaţii despre posibilităţile pe care le-ar avea pentru a reveni în ţară.

Doru Radu, unul dintre pasagerii blocaţi pe aeroportul olandez, a declarat pentru digi24 că ar avea ca variante fie să aştepte până pe 3 ianuarie, când ar fi locuri disponibile, fie să găsească un aeroport conex Bruxelles, Koln.

„Încercăm să găsim variante - ar mai fi să mergem spre Amsterdam, să mergem cu o altă linie aeriană, dar nu sunt decontate biletele în felul acesta, sunt şi foarte scumpe. Nu reuşim să luăm legătura cu compania aeriană, am primit un mail general, cu informaţii pe care le găsim şi pe site. Problema e lipsa de comunicare. Am vrea să ştim când putem să plecăm, ce variante avem”, a declarat pasagerul.

Contactaţi de Digi24, reprezentanţii companiei WizzAir nu au furnizat până la această oră un punct de vedere oficial despre motivul anulării cursei.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite