Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru incitare la ură împotriva femeilor

Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru incitare la ură împotriva femeilor

Dani Mocanu va fi judecat de o instanţă din Piteşti

Manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, el fiind acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe canalul Youtube, în care incita la ură împotriva femeilor. Dosarul va fi judecat în primă instanţă de Judecătoria Piteşti.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, se arată într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, citat de Agerpres.
 
Videoclipul respectiv se numeşte "Curwa" şi avea în ianuarie 2020 peste 20 milioane de vizualizări. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Piteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările