Jandarmeria Bucureşti a mai dat 51 de amenzi după protestul de la Palatul Parlamentului. Sancţiuni în valoare totală de 250.000 de lei până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, joi, că au mai fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 54.000 de lei, după protestul de la Palatul Parlamentului.

”În continuarea măsurilor luate în data de 21.12.2021, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost aplicate alte 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis, joi, Jandarmeria Română.  

Până acum s-au dat 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei. 

”În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte antisociale în contextul sus-menţionat”, a mai transmis Jandarmeria.  

Alte două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore, sunt cercetate tulburarea ordinii şi liniştii publice, violarea sediului profesional, distrugere şi portul fără drept de obiecte periculoase.  

Vă recomandăm şi: 

Protest al angajaţilor din Poliţie, penitenciare, militarilor rezervişti, la Parlament. Şi sindicaliştii de la Sanitas pichetează Parlamentul

Activistul Cristian Dide, plasat sub control judiciar. Protest în faţa Palatului de Justiţie din Iaşi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite