Imagini-spion cu interiorul viitoarei Dacia Sandero

Imagini-spion cu interiorul viitoarei Dacia Sandero

Publicaţia franceză “Motors Actu” a prezentat câteava imagini cu planşa de bord a Daciei Sandero 3, care ar fi trebuit să fie lansată în luna septembrie la Salonul Auto de la Paris.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interiorul viitoarei Dacia Sandero are o consolă centrală complet reînnoită, care se apropie de cea a noului Clio 5, arată jurnaliştii Motors Actu. Sandero va dispune de un nou sistem de infotainment situat în partea de sus a tabloului de bord. Este vorba de o tabletă verticală uşor curbată, inspirată de cea a lui Espace, care  măreşte vizual tabloul de bord şi aduce un aer modern interiorului.      
 
Maşina va avea un motor  nou pe benzină cu capacitatea de un litru, care va fi trei cilindri şi va avea o putere de aproximativ  75 de cai. Va mai exista un propulsor de  1,3 litri cu patru cilindri,  în două variante de putere (115 CP şi 130 CP). Varianta diesel va avea motorul 1.5 Blue dCi de 95 şi 116 CP.  
Noua  Dacia Sandero va avea, cel mai probabil, sistem de frânare automată. 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările