Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan. Poliţia Capitalei i-a deschis tânărului un dosar penal pentru două substanţe stupefiante

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan. Poliţia Capitalei i-a deschis tânărului un dosar penal pentru două substanţe stupefiante

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu. Imagine: Arhiva Adevărul

Ilie Badea Dumitrescu, fiul în vârstă de 22 de ani al fotbalistului Ilie Dumitrescu, a fost oprit de către poliţie şi depistat pozitiv pentru consumul a două substanţe interzise, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.

Tânărul a fost oprit în trafic în jurul orei 04:00 de poliţiştii de la Rutieră şi a fost testat şi depistat pozitiv pentru consumul a două substanţe interzise, au spus surse judiciare pentru ziarul Libertatea.
 
„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecţia dintre Bd. Pache Protopopescu şi Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanţe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.
 
Ilie Dumitrescu jr, este fiul fotbalist român Ilie Dumitrescu şi al fostului model Letiţia Badea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: