„Doi ş’un sfert” a fost aruncat în lupta cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat a decis implicarea  ofiţerilor de informaţii în lupta cu noul coronavirus
Raed Arafat a decis implicarea  ofiţerilor de informaţii în lupta cu noul coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat detaşează ofiţeri ai unităţii de informaţii a MAI, DGPI, fosta „Doi ş’un sfert”, în conducerile tuturor centrelor teritoriale de intervenţie împotriva Covid 19. Ordinul intern semnat pe 16 aprilie de Arafat şi a fost supervizat de ministrul Marcel Vela.

Raed Arafat consideră că măsura este necesară deoarece astfel va fi asigurată o coordonare adecvată „pentru gestionarea cazurilor de infecţie cu coronavirusul SARS-CoV-2 la nivelul structurilor de asistenţă medicală de urgenţă, realizată în baza cunoasterii tuturor elementelor de interes din plan operativ”, se arată într-un document publicat de RISE Project pe Facebook.

Conform documentului, ofiţerii de informaţii sunt  detaşaţi ca invitaţi la centrelor teritoriale de intervenţie împotriva Covid 19 şi vor „asigura sprijinul comandatului acţiunii la nivel naţional şi şefilor centrelor judeţene/al municipiului Bucureşti, privind evaluarea permanentă a situaţiilor incidente răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite