De ce şi-a ucis soţia un român din Germania. Jignirea care l-a scos din minţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor. La sfârşitul anului trecut, bărbatul şi-ar fi înjunghit soţia de 18 ori. „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, ar fi declarat românul în instanţă.

Crima ar fi avut loc după ce femeia l-a anunţat că nu-l va însoţi de Crăciun acasă, în România şi că preferă să stea cu amantul în Germania, potrivit digi24.ro care citează express.de. 

Crriminalul şi victima erau căsătoriţi de opt ani şi locuiau la Waldbröl. Femeia avea 28 de ani şi se pare că se îndrăgostise de un coleg de muncă de-al soţului şi a vrut să divorţeze.  

Potrivit anchetatorior din Bonn, românul de 41 de ani, instalator, şi-a recunoscut fapta.

Bunica acestuia, care locuia cu ei în Germania, l-a văzut plin de sânge şi a sunat la urgenţe. Femeia a fost dusă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Ulterior, bărbatul a fost arestat.

Avocatul românului spune că acesta a trăit un coşmar în săptămânile dinaintea crimei, după ce soţia l-a anunţat că are un amant şi are de gând să îl părăsească. Din acest motiv, scandalurile erau în casa lor la ordinea zilei.

Cu o zi înainte de crimă, bărbatul spune că soţia l-a anunţat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România. A urmat un scandal monstruos, în cursul căruia ea l-ar fi insultat. „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, a declarat românul în faţa instanţei.

După ceartă, bărbatul a încercat să se sinucidă intrând în plin cu maşina într-un copac, dar a scăpat nevătămat în urma accidentului. S-a întors acasă, a luat masa împreună cu soţia, după care i-a mărturisit ce a făcut.

S-au luat din nou la ceartă, iar de data acesta scandalul s-a încheiat într-o baie de sânge. „Am luat apoi cuţitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor şi am înjunghiat-o. Nu mai aveam niciun control. Aceste fapte mă vor urmări mereu şi voi regreta gestul toată viaţa mea”, a declarat bărbatul în faţa instanţei.

Procesul este în curs de desfăşurare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite