Articol publicitar

Ce legătură există între hotărâri CEDO şi avocat Bucureşti?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt foarte multe situaţiile în care oamenilor le sunt încălcate drepturi fundamentale şi cărora autorităţile competente din România nu le dau câştig de cază, epuizând toate mijlocele legale de acţiune. În aceste situaţii singura soluţie la care se mai poate recurge este intentarea unui proces la CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Doar o instituţie de asemenea anvergură mai poate face dreptate în astfel de cazuri.

Legătura între hotărâri CEDO şi avocat Bucureşti este aceea că pentru a avea şanse reale în câştigarea unui astfel de proces, care trebuie să recunoaştem, nu este deloc simplu şi ieftin, aveţi nevoie întotdeauna de un avocat competent, calificat, cu procese de acest tip câştigate. Iar un astfel de avocat poate fi găsit în Bucureşti la Casa de Avocatură Grigoriu & Grigoriu.

Din teamă, lipsă de informare sau doar limitări financiare, sunt foarte multe persoane care au suferit de pe urma regimului comunist sau au fost supuse unor condiţii de detenţie nedrepte, în urma unui proceses la care nu au ştiut cum să se apere. Unor astfel de persoane, dacă cele mai înalte foruri judecătoreşti din România nu le dau dreptate, li se adresează serviciile unei case de avocatură ce pote oferi consiliere şi reprezentare juridică la CEDO.

Sunt numeroase cazurile în care supravieţuitorii celor care au decedat în condiţii revoltătoare şi inumane în închisorile comuniste au murit şi ei fără să reuşească să reabiliteze imaginea şi să facă dreptate în cazuri în care statul român prin reprezentanţi ai săi a comis abuzuri înfiorătoare. Şi lucrurile sunt cu atât mai triste cu cât vedem că membri ai aparatului de oprimare comunist, ale căror acţiuni au dus la pierderi a zeci de vieţi nevinovate sau la condamnarea nedreaptă a unor persoane pe baza declaraţiilor unor martori mincinoşi, îşi petrec liniştite o bătrâneţe îndestulată, în timp ce victimelor lor nimeni nu poate să le mai facă dreptate.

Este revoltător să constatăm că în ţara noastră, chiar şi în zilele noastre se comit încălcări abuzive ale dreprurilor omului şi oamenii sunt în continuare neputincioşi în faţa unui aparat de stat greoi, care nu este nicodată intersat în a face lumină în cazuri care ridică semne de întrebare multora dintre noi, care le-am fost martori.

De ce să apelaţi la serviciile juridice ale unei case de avocaturtă specializată în procese CEDO?

Oameni simpli, cărora le-au fost încălcate drepturile sunt adesea copleşiţi în lupta cu persoane sau cu autorităţile cometrente şi uită că există o instanţă superioară, care îi protejează şi la care pot apela pentru a li se face dreptate. Pentru a recurge mai uşor la această autoritate în vederea unui proces, cel mai bine este ca înainte de a începe întregul demers să apelaţi la consilierea şi la sfatul unui avocat cu experienţă în acest tip de procese. El vă poate spune ce şanse de reuşită aveţi, care este greutatea cazului, de dovezi să anexaţi şi ce martori să invocaţi pentru a ajuge la sentinţa favorabilă. Fară un dosar întocmit corespunzător şi fără organizarea unei pledoarii bine puse la puct şi de a-ţi avea toată dreptatea de pe pământ, lucrurile tot nu ar decurge aşa cum v-aţi dori.

Cele mai bune servicii de care puteţi beneficia vin mereu din partea unor avocaţi cu experinţa şi care au obţinut deja sentinţe favorabile în procese desfăşurate la această instanţă.

Iată câteva aspecte esenţiale şi relevante, care să vă convingă să alegeţi să lucraţi cu un astfel de avocat:

  • Dispune de educaţia necesară susţinerii acestui tip de procese, fiind instruit de către Consiliul Europei, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
  • Beneficiază de experienţa necesară pentru a apăra o cauză în toate fazele procedurilor CEDO, începând cu redactarea unei cereri cu şanse reale de admisibilitate, până la executarea Hotararii CEDO de catre Statul Roman.
  • Poate oferi sfaturi realiste privind oportunitatea şi întemeierea formulării unei cereri.
  • Vă poate oferi toate informaţiile necesare privind derularea procedurii şi poate face estimări în privinţa duratei de soluţionare a acesteia.
  • Poate realiza dosare complete, în care actele şi documentele necesare să fie conforme procedurilor solicitate de instituţia căreia i se adresează procesul.
  • Cunoaşte foarte bine legislaţia specifică, putând realiza pledoarii şi apărări la nivelul de exigenţe necesar.
  • Poate pleda cu succes la CEDO într-o limbă de circulaţie internaţională, acceptată de instanţa respectivă.
  • A obţinut sentinţe favorabile în alte cazuri susţinute sau chiar în cazuri similare.

Acestea sunt cele mai importane competenţe specifice necesare pentru a vă putea bucura de consilierea şi  susţinerea în cazuri de încălcare a drepturilor omului, într-un proces la CEDO. În funcţie de fiecare caz în parte şi de informaţiile reale şi detaliate furnizate, un astfel de avocat va face tot ce  este legal şi necesar pentru a vă asigura o reprezentare competentă la un astfel de for şi pentru a vă susţine în obţinerea sentinţei dorite, favorabile.

Dacă aveţi nevoie de consultanţă juridică sau de un avocat CEDO, Casa de Avocatură Grigoriu & Grigoriu vă poate pune la dispoziţie serviciile specializate ale unor avocaţi, membri ai Baroului Bucureşti. Pentru mai multe detali accesaţi site-ul Consultanta-cedo.ro!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite