Câte persoane pot participa la o petrecere privată, după 1 iunie. Anunţul ministrului Marcel Vela

Câte persoane pot participa la o petrecere privată, după 1 iunie. Anunţul ministrului Marcel Vela

FOTO Shutterstock

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a declarat vineri că după data de 1 iunie nu se modifică restricţiile privind adunările private. Astfel, şi după relaxările care vor intra în vigoare de luni, la petrecerile private care se desfăşoară în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar dacă petrecerea este organizată într-un apartament pot participa maximum 8 persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ca şi înainte, la petrecerile private în aer liber pot participa 16 persoane, iar în spaţii închise, de exemplu într-un apartament, maxim 8. Acuma a rămas aceeaşi regulă şi după 15 iunie, pentru că nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat ministrul Internelor, Marcel Vela, aflat la Vama Nădlac.

Marcel Vela a precizat că după data de 15 iunie autorităţile vor discuta cu specialiştii şi vor decide în ce va consta următorul val de relaxări.

De luni, 1 iunie, vor fi deschise terasele şi plajele, iar pentru ieşirea din localităţi nu va mai fi nevoie de declaraţia pe propire răspundere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: