UPDATE Două bancomate au fost aruncate în aer în aceeaşi noapte. Modul de operare al hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentan, banca nu a comunicat ce sumă se afla în bancomat.
Momentan, banca nu a comunicat ce sumă se afla în bancomat.

Un jaf la un bancomat din Arad a avut loc azi-noapte, doi indivizi aruncând în aer ATM-ul după ce au forţat uşile cu unelte profesioniste.

UPDATE Un al doilea atac a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 4 dimineaţa, în comuna Belinţ din judeţul Timiş. Hoţii au aruncat în aer bancomatul şi au fugit cu banii, potrivit digi24.ro.

Cei doi spărgători au forţat întâi uşa de la intrare cu o unealtă profesionistă, apoi au acţionat şi asupra camerelor de luat vederi cu spray cu vopsea.

Ulterior, au aruncat bancomatul în aer. Momentan, banca nu a comunicat ce sumă se afla în bancomat.

Din informaţiile de la această oră, bancomatul se afla la o sucursală a Băncii Transilvania. Surse din Poliţie spun că cei doi spărgători s-ar fi deplasat cu ajutorul unui jeep de culoare închisă.

„Din informaţiile pe care le deţinem până la această oră ştim că azi noapte în jurul orei 3.20, poliţiştii au fost sesizaţi că ATM-ul unei agenţii bancare de pe calea Timişorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuţi cu feţele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La faţă locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul“, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, potrivit digi24.ro

Este a doua încercare în Arad în aproximativ o lună de a da spargere la un bancomat, anterior, încercându-se scoaterea unui bancomat din zid la un centru comercial, cu ajutorul unui jeep BMW X6. 

Un alt bancomat a fost asigurat de către angajaţii băncii, care au retras banii după ce au observat urme de forţare.

Un alt jaf cu explozibil a avut loc la Sinaia, în urmă cu doar 4 zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite