Şofer român de TIR, lăsat baltă de două săptămâni, pe marginea unei şosele din Franţa

Şofer român de TIR, lăsat baltă de două săptămâni, pe marginea unei şosele din Franţa

Şoferul camionului aşteată din nou ajutor de pe 11 iunie. FOTO Midi Libre

Andrei, un şofer român de TIR a fost lăsat baltă de firma la care lucrează, după ce camionul său s-a defectat. Este deja a 16-a zi pe care o petrece pe marginea unei şosele din Franţa. Chiar dacă nu vorbeşte bine limba, a primit ajutor din partea localnicilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camionul lui Andrei, cu număr de înmatriculare de Cluj, s-a stricat prima dată pe 9 iunie, în jurul orei 12:00, în timp ce se îndrepta spre Castres, în Franţa. A doua zi de dimineaţă, o maşină de intervenţie a firmei angajatoare, din România, a venit la locul unde TIR-ul bloca un sens de mers şi l-a reparat.

După numai câţiva kilometri parcurşi, camionul a început să scoată un fum gros şi s-a defectat din nou. Şoferul a oprit într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières şi acolo a rămas de pe 11 iunie. 

Publicaţia franceză Midi Libre scrie că Andrei (după numele înscripţionat pe plăcuţa din parbriz) încă aşteaptă în cabină după ajutor, deşi pare că a fost abandonat de firma la care lucrează. Noroc cu locuitorii care mai trec pe la el, ştiind că nu-şi poate abandona camionul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: