VIDEO Un medic a făcut publice imagini cu o femeie care îşi face nevoile în plină zi în faţa unui cabinet medical din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Un medic vâlcean stabilit de câţiva ani în Bucureşti a postat joi, 12 iulie, un video pe Facebook în care se observă o femeie surprinsă de camere de supraveghere în timp ce defechează în plină zi, lângă o maşină parcată pe bulevardul Dacia din Bucureşti, chiar în faţa intrării în cabinetul său medical, în vecinătatea unei magazin alimentar.

„Astfel de educaţie avem! Ziua în amiaza mare, fără ruşine! Putea să ceară la toaletă, că avea unde! Progres mare: s-a mutat toaleta din fundul curţii în faţa alimentarei, pe trotuar, în văzul lumii!”, a comentat medicul care a postat înregistrarea, dr. Adrian Cacovean. 

Filmul a devenit în mai puţin de 24 de ore viral, adunând mii de like-uri şi sute de distribuiri. Printre comentariile utilizatorilor de Facebook, unele amintesc că este o situaţie întâlnită la nivel naţional: „Problema e alta: nu avem educaţia să intrăm într-un spaţiu şi să cerem la toaletă. Considerăm că asta e o ruşine. Nu e nici o diferenţă între această femeie şi zecile de bărbaţi care fac zilnic printre maşinile parcate. Sau pe maşinile parcate...”.

Alţii condamnă gestul ca exemplu de educaţie: „A mai pus şi fetiţa ca paravan... mâine şi ea va face la fel! Doamne... câtă nesimţire la această femeie!”, sau „Cu siguranţă este o «doamnă» care ţine lecţii de morală şi îşi revendică vehement statutul de «respectabilă»! Bezna minţii şi culmea ţopismului!”.

Există şi internauţi care ridică problema lipsei de toalete publice: „În toate oraşele din ţară avem aceeaşi problemă. Toaletele publice sunt în puţine locuri, din păcate. Nu cunosc zona unde a comis-o doamna filmată, dar e cam nasoală treaba când ceva moale şi mult buşeşte din tine...”

Există şi voci care cred că mentalitatea se formează numai prin aplicarea unor metode de coerciţie: „Educaţia începe cu amenzi drastice! Când o plăti 300 - 500 lei amendă n-o să-şi mai facă nevoile pe drumurile publice. Oricum, cu românii e mult de lucru la educaţie, foarte mult!”. 

Concluzia finală a unui internaut cu spiritul umorului este că: „Aşa vine norocul la uşă, în jet şi neinvitat”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite