Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bucureşti

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bucureşti

Momente de groază în aceeastă dimineaţă în cartierul Berceni, după ce un bărbat a decis să-şi ia viaţa, astfel că s-a aruncat în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al  blocului unde locuia, din Berceni. Medicii au încercat să îl salveze, dar după zeci de minute de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

,,Îl cunoşteam din vedere, ne mai vedeam prin spatele blocului. Era foarte ok, foarte respectuos. Era cam bolnav. Am înţeles că intrase în depresie de ceva vreme. Ştiu că suferea şi de alte boli, dar nu ştiu exact ce anume. Avea 3 băieţi şi o fată, unul dintre băieţi era acasă cand s-a întâmplat tragedia”, a declarat un martor, conform observatorulnews.ro.

Medicii legişti şi poliţiştii încearcă să afle care a fost motivul ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Potrivit martorilor, acesta ar fi fost bolnav. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările