Răsplătit pentru trădare. Noul şef al STB e fostul consilier general PNL care a votat bugetul propus de Firea

Răsplătit pentru trădare. Noul şef al STB e fostul consilier general PNL care a votat bugetul propus de Firea

Angajaţi STB

Alexandru-Hazem Kansou a fost numit director general al Societăţii de Transport Bucureşti. Kansou şi Cristian Olteanu sunt cei doi consilieri generali care au fost excluşi din PNL în februarie, după ce au votat bugetul Capitalei propus de PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Capitalei a anunţat că decizia de numire a lui Hazem Kansou a fost luată joi de Consiliul de Administraţie al STB. “Mandatul actualului director general are ca scop îmbunătăţirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum şi implementarea unor măsuri de siguranţă pentru călători şi conducătorii auto”, a transmis PMB.

Fostul director STB, Andrei Creci, a primit o funcţie de conducere tot în primărie. El este director general al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov.

Cristian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, cei doi consilieri generali care au votat bugetul general al Capitalei, au fost excluşi din PNL în februarie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările