Primăria Sectorului 5 vrea să încheie un acord-cadru de până la 820 milioane lei pentru amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi

Primăria Sectorului 5 vrea să încheie un acord-cadru de până la 820 milioane lei pentru amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi

Daniel Florea - FOTO Eduard Enea

Primăria Sectorului 5 din Bucureşti, condusă de Daniel Florea (PSD), a scos la licitaţie un contract-cadru pe patru ani pentru amenajarea spaţiilor verzi cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) şi 820 de milioane de lei (maxim), potrivit unui anunţ pe platforma electronică Sicap.

Contractul-cadru este împărţit în trei loturi:
 
1. PARCURI ŞI SPAŢIU VERDE- LOCURI DE JOACĂ ŞI AGREMENT
2. PELUZE, SQUARURI, ALINIAMENTE
3. GRADINI BLOCURI
 
”Daniel Florea dă un ultim tun şi se pregăteşte să atribuie clientelei sale politice peste 820 milioane lei pentru amenajarea spaţiilor verzi din Sectorul 5”, arată PLUS Sectorul 5, citat de g4media.ro.
 
Data – limită pentru depunerea ofertelor este 8 noiembrie 2019.
 
Practic, dacă primăria acordă acest contract-cadru, viitorul primar al sectorului va fi obligat ca pe durata întregului său mandat să respecte prevederile negociate de Daniel Florea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările