Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu toate atribuţiile care ţin de situaţii de urgenţă. „Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm“

Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu toate atribuţiile care ţin de situaţii de urgenţă. „Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm“

Gabriela firea FOTO Facebook

Potrivit unui document publicat de G4media, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu „toate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti. Firea a spus că este o procedură pentru ca ambii să poată prelua din sarcinile din această perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un document oficial al Primăriei Municipiului Bucureşti, semnat vineri, 20 martie, şi publicat de G4media, arată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi deleagă viceprimarului Aurelian Bădulescu „toate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti, până la încetarea mandatului Primarului General al municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea”.
 
Întrebată de G4Media.ro de ce şi-a delegat atribuţiile, Gabriela Firea a spus că motivul este ”pentru a putea participa amândoi, prin rotaţie, la şedinţele Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă, la comandamentele de la spitale sau direcţii sociale, la preluarea persoanelor în carantină etc. Nu înseamnă că eu mă derobez, ci că ne completăm, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat. Asta este procedura”.
 
 
Potrivit sursei citate aceasta este a doua oară când Gabriela Firea îşi deleagă atribuţiile în situaţii de criză viceprimarului Aurelian Bădulescu. Prima dată a făcut-o pe 10 august 2018, când l-a delegat pe Bădulescu ca fiind principalul responsabil de supravegherea mitingului diasporei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: