Focuri de armă în Sectorul 3 al Capitalei - patru bărbaţi care furau catalizatoare de la maşini, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi cu vârste între 22 şi 33 de ani au fost surprinşi de poliţişti vineri noaptea în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală. Poliţiştii au tras 12 focuri de armă pentru a-i prinde pe hoţi, care veniseră cu două autoturisme şi au încercat să fugă.

”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4  bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme. Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de furt calificat - (2 acte materiale, unul consumat şi o tentativă - şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite