Eco Sud S.A. - performanţă naţională în tratarea şi sortarea deşeurilor - garantăm 20 de ani de autonomie pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov

Eco Sud S.A. - performanţă naţională în tratarea şi sortarea deşeurilor - garantăm 20 de ani de autonomie pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov

Compania Eco Sud S.A. asigură autonomia Bucureştiului şi a judeţului Ilfov pentru tratarea şi gestionarea deşeurilor în urmatoarea perioada de 20 de ani.

Compania Eco Sud S.A. este lider de piaţă în tratarea, selectarea şi eliminarea deşeurilor produse de populaţie în diverse zone din România, dispunând de infrastructuri de protecţie a mediului, instalaţii, platforme de transfer, staţii de sortare şi compostare  de importanţă  esenţială pentru gestionarea deşeurilor, pentru reciclare şi pentru un mediu curat de viaţă.

Astăzi am atins performaţa de a trata şi selecţiona zilnic o cantitate de peste 4 milioane de kg de deşeuri produse de populaţie, deţinem o suprafaţă ecologică pentru managementul deşeurilor de peste 2.500.000 mp şi gestionăm investiţii publice şi private în protecţia mediului şi sănătăţii populaţiei iar activitatea desfăşurată de noi este de importanţă ecologică majoră pentru populaţie, comunităţi şi autorităţi locale, contribuind în mod decisiv la realizarea ţintelor de mediu stabilite de Comunitatea Europeană pentru România.

Depozitele ecologice, staţiile de sortare, instalaţiile de compostare şi platformele de transfer deţinute de compania Eco Sud în România rămân cea mai sigură soluţie de tratare a deşeurilor generate de populaţie iar încrederea constantă a oamenilor în profesionalismul nostru manifestată de peste 20 de ani reprezintă o garanţie a unui mediu de viaţă sănătos şi a unui management benefic al deşeurilor, absolut necesare pentru orice persoană sau comunitate.

Cu un portofoliu de şase Centre de Management al Deşeurilor, compania Eco Sud gestionează un procent semnificativ din cantitatea de deşeuri produsă în România, lucru care o plasează în postura de lider naţional în acest domeniu.

Eco Sud a preluat gestiunea deşeurilor în urma unor licitaţii organizate în conformitate cu normele europene de mediu, de consilii judeţene, asociaţii de dezvoltare intercomunitară pentru salubrizare, de primăriile din Bucureşti şi din ţară. Soluţiile Eco Sud au fost desemnate câştigătoare pentru excelenţă în servicii dar şi pentru responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, trăsături ce caracterizează activitatea companiei în cei 20 de ani de experienţă.

Depozitul Ecologic Vidra face parte din zona ecologică Vidra, recunoscută ca fiind o zonă cu un pământ roditor, nepoluat, apt pentru a dezvolta o agricultură modernă. Eco Sud monitorizează în permanenţă apa, solul şi aerul, rezultând parametri care definesc o zonă ecologică de excepţie, iar Comunitatetea Europeană  a apreciat în mod constant în cadrul vizitelor făcute în România activitatea desfăşurată în cadrul depozitului Ecologic Vidra cât şi investiţiile realizate în scopul reutilizării materiilor prime provenite din deşeuri şi implementarea conceptului de economie circulară.

Depozitul Ecologic Vidra este proiectat şi construit în conformitate cu cele mai exigente norme de mediu ale Comunităţii Europene şi poate susţine gestionarea şi tratarea deşeurilor din întreg oraşul Bucureşti şi judeţul Ilfov pentru următoarea perioada de 20 de ani având porţile deschise pentru toţi colectorii de deşeuri care respectă standardele şi legislaţia de mediu în vigoare.

Grupul Eco Sud a fost printre primele firme private din domeniu care a decis să aducă un aport substanţial la protejarea mediului înconjurător şi a ales să implementeze conceptul de economie circulară – zero deşeuri. Astfel, valoarea produselor şi a materialelor este menţinută cât mai mult posibil, deşeurile sunt reduse la minim, iar resursele nu părăsesc fluxul economic. “Avem tehnologia, avem expertiza şi, mai mult, avem determinarea pentru a gestiona eficient deşeurile astfel încât acestea să se transforme în resursă”, precizează directorul general al Eco Sud S.A., Adrian Scarlat.

Compania este licenţiată Clasa I prin Ordin emis de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice şi este certificată pentru Sistemul de Management de Calitate, Mediu, Sănătate şi Securitate Ocupaţională de către organismul de certificare TUV Rheinland InterCert Gmbh – Germania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările