În Sectorul 4 vor fi desfiinţate ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor. Unde se pot achita acestea

În Sectorul 4 vor fi desfiinţate ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor. Unde se pot achita acestea

Primarul precizează că se vor păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sectorul 4 Foto: News.ro

La nivelul Sectorului 4 va începe digitalizarea completă şi desfiinţarea ghişeelor pentru plata taxelor şi impozitelor. Pentru cei care nu se descurcă să plătească online sau la staţiile de plată vor exista puncte de informare, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Desfiinţăm ghişeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele şi impozitele. Ne digitalizăm 100%”, a declarat, Daniel Băluţă.

Primarul precizează că se vor păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie pentru utilizarea platformelor electronice, fie pentru folosirea staţiilor de plată self-pay. 

”Trebuie să înţelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea.  Pe parcursul timpului vă voi mai informa cu privire la acest aspect şi nu trebuie să vă speriaţi sau să vă panicaţi. Vom face acest pas către digitalizare împreună”, a mai precizat Băluţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările