VIDEO Scandal pe o stradă din Chişinău. Motivul pentru care Poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva a şase femei

VIDEO Scandal pe o stradă din Chişinău. Motivul pentru care Poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva a şase femei

Şase femei au făcut scandal şi au înjurat poliţiştii în seara zilei de miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 21:00, pe strada Petricani din Chişinău, după ce automobilul în care se aflau acestea a fost tras pe dreapta, din cauză că maşina trecuse la culoarea roşie a semaforului.

Ştiri pe aceeaşi temă

La volan se afla o tânără de 19 ani, iar pe bancheta din spate încă cinci femei, printre care şi o minoră de 12 ani, dar şi mama tinerei şoferiţe. 

La solicitarea de a prezenta actele, tânăra care conducea maşina a refuzat categoric, coborând din automobil împreună cu pasagerele, care au început să filmeze, să se comporte agresiv şi să numească angajaţii poliţiei cu cuvinte necenzurate.

Ţinând cont de faptul că toată scena se petrecea sub ochii unui prunc, aflat şi el în maşină, poliţiştii le-au cerut femeilor de nenumărate ori să se calmeze, însă ultimele nu au reacţionat.

În situaţia creată, ofiţerii au fost nevoiţi să aplice mijloacele speciale - gazele lacrimogene. Celei mai agresive femei i-au fost puse cătuşele.

La faţa locului au intervenit câteva echipaje de la Direcţia de poliţie Centru şi BPRO, pentru a le escorta la Inspectoratul de Poliţie Rîşcani. Ulterior, s-a stabilit că maşina aparţine mamei fetei aflate la volan, aceasta fiind şi una dintre pasagere, care cu câteva zile în urmă a fost sancţionată de ofiţerii INSP pentru ignorarea culorii roşii a semaforului.

În consecinţă, au fost pornite trei proceduri contravenţionale. Proprietarei autovehiculului pentru predarea conducerii vehiculului către o persoană care nu are permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulaţie; iar tinerei de la volan pentru condus fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulaţie, precum şi neglijarea semnalului de interzicere al semaforului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările