Victor Chironda: Am votat pentru un oraş cu oportunităţi, confort şi siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Mişcării „Forţa Nouă” pentru funcţia de primar de Chişinău, Victor Chironda, a declarat, după ieşirea de la urne, că şi-a dat votul pentru un oraş cu oportunităţi, confort şi siguranţă şi care să ofere oamenilor lucrurile simple de care au nevoie în fiecare zi.

„Oamenii au nevoie de drumuri şi trotuare bune, transport public de calitate, spaţii amenajate, zone verzi, spaţii de joacă pentru copii”, a declarat Victor Chironda.

Candidatul a îndemnat cetăţenii să iasă la vot şi să voteze pentru ceea ce consideră ei că este important, pentru ca aceste alegeri să aducă un rezultat bun pentru chişinăuieni.

„Să avem un Consiliu municipal care nu face politică şi show-uri, ci lucrează pentru cetăţeni şi eu cred că astăzi este primul pas să construim o administraţie publică eficientă”, a spus candidatul „Mişcării Forţa Nouă”.

La funcţia de primar general al municipiului Chişinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chişinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidaţi nu reuşeşte să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidaţi, unde se declară câştigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite