România va dona Republicii Moldova o parte din vaccinurile pe care le va obţine de la Uniunea Europeană

România va dona Republicii Moldova o parte din vaccinurile pe care le va obţine de la Uniunea Europeană

Preşedintele Comisiei pentru românii din afara ţării din Senat, Viorel Badea, a anunţat că România va dona Republicii Moldova o parte din dozele de vaccin împotriva COVID-19, pe care România urmează să le primească de la Uniunea Europeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşa cum am anunţat zilele trecute, în drumul spre Basarabia i-am făcut o vizită şi bunului meu prieten, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii. Discutând despre proiectele comune din domeniul sănătăţii care vor lega cele două maluri ale Prutului, dl. ministru m-a rugat să transmit basarabenilor o veste bună. Aşa cum ştiţi, Uniunea Europeană a contractat o primă tranşă de 30 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, România urmând sa beneficieze de 4% din totalul acestor doze. Din cantitatea care revine ţării noastre, guvernul liberal a decis să doneze o parte Basarabiei. Numai împreună, uniţi, putem trece peste această provocare”, a scris Viorel Badea pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările