Pro Moldova va sprijini moţiunea de cenzură depusă de Platforma DA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Candu

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a anunţat că va susţine moţiunea de cenzură a Platformei DA împotriva Guvernului Chicu. Andrian Candu consideră că Executivul trebuie să plece în demisie cât mai curând posibil.

„Am repetat de multe ori că acest guvern, guvernul Chicu-Dodon, trebuie să plece în istorie cât mai repede, să fie demis, pentru că în fiecare zi se agravează situaţia din cauza administrării proaste a ţării. Oamenii trăiesc mai rău în fiecare zi”, a declarat Andrian Candu într-o conferinţă de presă.

Precizăm că opoziţia în acest moment are 50 de voturi. Pentru a demite Guvernul Chicu mai este nevoie de un singur vot. Pe de altă parte, lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că nu va vota pentru demiterea Guvernului dacă nu are certitudinea că poate fi învestit un guvern proeuropean. Totodată, Maia Sandu a afirmat că nu vrea să fie format un guvern care să depindă de voturile Partidului Şor.

Tot în acest context, Igor Dodon a anunţat că, dacă opoziţia va demite Guvernul, acest lucru înseamnă provocarea alegerilor parlamentare anticipate. Igor Dodon a menţionat că el nu va accepta un candidat la funcţia de premier din partea opoziţiei, iar acest lucru va duce inevitabil spre anticipate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite