Maia Sandu i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului UE în Moldova, Peter Michalko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Cu prilejul Zilei Europei, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a conferit „Ordinul de Onoare” lui Peter Michalko, ambasador al Uniunii Europene la Chişinău, „în semn de recunoştinţă pentru susţinerea constantă oferită cetăţenilor Republicii Moldova în eforturile de a trăi în democraţie şi bunăstare.”

„Domnul ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în ţara noastră. Îi mulţumesc în numele cetăţenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate şi stat de drept, pentru susţinerea reformelor care să îmbunătăţească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele ţării”, a spus Maia Sandu.

Şefa statului a menţionat că Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova şi i-a mulţumit pentru sprijinul oferit ţării noastre în perioadata mandatului său: „Mulţumim, domnule Ambasador Michalko! Mulţumim, Uniunea Europeană!”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite