Maia Sandu i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului UE în Moldova, Peter Michalko

Maia Sandu i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului UE în Moldova, Peter Michalko

Cu prilejul Zilei Europei, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a conferit „Ordinul de Onoare” lui Peter Michalko, ambasador al Uniunii Europene la Chişinău, „în semn de recunoştinţă pentru susţinerea constantă oferită cetăţenilor Republicii Moldova în eforturile de a trăi în democraţie şi bunăstare.”

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în ţara noastră. Îi mulţumesc în numele cetăţenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate şi stat de drept, pentru susţinerea reformelor care să îmbunătăţească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele ţării”, a spus Maia Sandu.

Şefa statului a menţionat că Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova şi i-a mulţumit pentru sprijinul oferit ţării noastre în perioadata mandatului său: „Mulţumim, domnule Ambasador Michalko! Mulţumim, Uniunea Europeană!”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările