Dodon: S-a adeverit, Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington cu Vlad Plahotniuc. Vai de capul lui Andrei Năstase!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO psrm.md
FOTO psrm.md

Favoritul cursei prezidenţiale, candidatul PSRM, Igor Dodon, a avut o reacţie promptă la anunţul democratului Marian Lupu că se retrage din cursa prezidenţială. Socialistul afirmă că Maia Sandu este candidatul convenit de comun acord de Washington şi Vlad Plahotniuc.

„Ceea ce trebuia de demonstrat.
Ceea ce spuneam de cîteva luni, s-a adeverit. Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington de Victoria Nuland cu Vlad Plahotniuc.


Acolo pe Plahotniuc au ştiut să-l convingă, au americanii metodele lor, au informaţia, investigaţiile şi dosarele lor. Iar Maia e o piesă în acea înţelegere.
De la bun început, am fost cu toţii antrenaţi într-un teatru regizat de americani, care avea ca final fuziunea tuturor forţelor pro-guvernamentale şi pro-europene într-o singură platformă electorală. Azi a sosit momentul adevărului şi a ieşit la iveală acest joc. Acum putem vedea who is who.


Cei prostiţi de Plahotniuc, votaţi-o acum pe sfînta Maia. Votaţi un Chirtoacă în fustă, care la fel ca primarul de Chişinău vorbeşte frumos, dar va face jocurile Coordonatorului.
Noi, socialiştii, ne vom mobiliza şi mai mult acum. Vom lupta cu toate forţele, cu toată puterea să înfrîngem această guvernare oligarhică şi coruptă, cu toate marionetele ei. Vom informa cetăţenii, vom ridica toţi oamenii la votare. Vom lupta să învingem din turul I, cît oligarhia şi americanii nu au pus în funcţiune toată maşinăria lor de manipulare şi falsificare a alegerilor.


Anatolie Golea a avut dreptate cînd s-a bîlbîit la dezbateri – Maia Lupu. Pentru Plahotniuc, că e Maia, că e Lupu, tot un drac. Tot de-a lui candidat este. Acum asta o înţeleg şi cetăţenii.
P.S. Vai de capul lui Andrei Năstase. Am zis că va fi prostul satului. Îmi pare rău că a fost înşelat mişeleşte. A fost forţat să reducă revolta sinceră a oamenilor la nivelul Maiei Sandu, deci la picioarele lui Plahotniuc. 
Vai de capul tău, Andrei!”, a scris Dodon pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite