Dodon: „Deputații PSRM au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de Miniștri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele în exerciţiu, Igor Dodon, a anunţat că a participat marţi, 22 decembrie, la ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor. În cadrul întâlnirii, socialiştii au luat decizia că nu vor vota pentru demisia Guvernului Chicu.

„Am vorbit despre ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru 23 decembrie, în cadrul căreia urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu. Deputații PSRM au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de Miniștri, dar și-au reiterat poziția privind necesitatea dizolvării Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate”, a declarat Igor Dodon.

El a precizat că membrii fracțiunii vor continua discuțiile în vederea identificării unei soluții optime pentru lansarea procedurii de dizolvare a Parlamentului.

Recent, Igor Dodon a afirmat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu nu are nicio şansă să treacă. Potrivit lui, în cadrul şedinţei extraordinare a Parlamentului din 23 decembrie, unde urmează să fie examinată moţiunea, cel mai probabil, nu va fi cvorum.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite