Şoferul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova, prins cu permisul fals

Şoferul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova, prins cu permisul fals

FOTO simbol

Şoferul autoturismului arondat misiunii diplomatice de la Moscova a fost depistat cu permisul de conducere fals, la punctul de trecere al frontierei Palanca, luni, 7 iunie. Ministerul Afacerilor Externe precizează, într-un comunicat de presă, că a fost informat despre acest lucru de Poliţia de Frontieră, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit MAEIE, ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă a asigurat deplasarea în regim de urgenţă̆ a funcţionarilor misiunii, inclusiv a ofiţerului Serviciului de Informaţii și Securitate detaşat la Moscova, pentru preluarea în siguranţă a autoturismului și deplasarea conform itinerarului stabilit.

Ministerul susţine că integritatea poştei diplomatice nu a fost afectată, iar autoturismul se află în parcul auto al ambasadei.

De asemenea, MAEIE a dispus, ca măsură de sancţionare imediată, rechemarea din funcție a șoferului și verificarea amănunţită̆ a circumstanţelor producerii incidentului, cu referirea materialelor spre examinare autorităţilor competente.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările