FEE Nord a solicitat majorarea cu 50% a tarifelor la energia electrică

FEE Nord a solicitat majorarea cu 50% a tarifelor la energia electrică

Distribuitorul energiei electrice pentru nordul Moldovei,  „Furnizarea Energiei Electrice Nord” (FEE Nord), cu sediul la Bălţi, a solicitat ANRE aprobarea noilor preţuri reglementate pentru furnizarea energiei electrice în anul 2022. Solicitarea vizează o majorare cu circa 50%, transmite IPN.

„Calculele preţurilor reglementate au fost efectuate în vederea acoperirii costurilor şi cheltuielilor reale”, se precizează într-un comunicat de presă. FEE Nord a solicitat 203,14 bani/kWh (preţ fără TVA) – la punctele de intrare în reţelele electrice de transport, 217,64 bani/kWh – la punctele de ieşire din reţelele electrice de transport, 245,64 bani/kWh – consumatorilor finali ale căror instalaţii sunt racordate la reţelele electrice de distribuţie de medie tensiune, 306,64 bani/kWh – consumatorilor finali ale căror instalaţii sunt racordate la reţelele electrice de distribuţie de joasă tensiune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările