COVID-19 în R. Moldova: 44 de persoane sunt în stare gravă

COVID-19 în R. Moldova: 44 de persoane sunt în stare gravă

Din cele 263 de persoane confirmate cu COVID-19, 44 se află în stare gravă la spital. Dintre acestea, 32 sunt internate la Spitalul de Boli Contagioase „Toma Ciorbă” şi alte 12 la Spitalul Clinic Republican. Datele au fost prezentate şuni, 30 martie, de către ministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cele 263 de cazuri de COVID-19 confirmate în Republica Moldova, 59 sunt de import şi 204 cu transmitere locală. Virusul a afectat 148 de femei şi 115 bărbaţi.

De astăzi, pacienţii suspecţi de COVID-19 vor fi duşi şi la Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”. Pe parcursul săptămânii curente, vor fi activate mai multe spitale raionale.

Din 263 de persoane infectate în ţară, 13 s-au recuperat, iar două au decedat. La nivel mondial sunt 33,9 mii de decese. Cele mai multe sunt în Italia, Spania şi China.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: