Instituţiile publice, luate cu asalt de cetăţeni, după două luni de activitate online. Aglomeraţie în Vaslui la obţinerea cazierului judiciar

Instituţiile publice, luate cu asalt de cetăţeni, după două luni de activitate online. Aglomeraţie în Vaslui la obţinerea cazierului judiciar

Aglomeraţie la depunerea cererilor pentru obţinerea cazierului

Reluarea activităţilor cu publicul a dus la aglomerarea multor instiutuţii publice luni, 18 mai, încă de la primele ore ale dimineţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românii nu sunt obişnuiţi cu serviciile online ale instituţiilor publice, iar dovadă sunt cozile care s-au format luni dimineaţă în multe judeţe din ţară. Fie că doresc să obţină diverse documente, ori să achite facturi la utilităţi, cetăţenii preferă deplasarea la ghişee. 

Luni dimineaţă, în municipiul Vaslui,  s-a format o coadă, care se întindea pe câţiva zeci de metri. la sediul societăţii care se ocupa salubrizarea. Acolo, cetăţenii care doreau să-şi achite facturile respectau regulile privind distanţarea fizică, oamenii stând la distanţă de cel puţin un metru unul de celălalt.

Nu aceeaşi situaţie s-a întâmplat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, acolo unde funcţionează Serviciul de cazier judiciar. Câteva zeci de persoane s-au adunat luni dimineaţă la intrarea in instituţie, cei mai mulţi dintre ei nerespectând regulile privind distanţarea fizică iar unii dintre ei fără a purta măşti de protecţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: