VIDEO Singurul festival muzical care nu a fost oprit de coronavirus. Artiştii cântă de acasă şi intră online

VIDEO Singurul festival muzical care nu a fost oprit de coronavirus. Artiştii cântă de acasă şi intră online

Marea Adunare Folk s-a mutat online

Maratonul de muzică folk şi poezie a început la ora 16.00 şi se va încheia la ora 20.00.Toţi artiştii pot intra în direct pentru a cânta sau pentru a recita poezii de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maratonul muzical „Marea Adunare Folk” din acest an a fost adaptat la vremurile pe care le trăim. Pandemia de coronavirus interzice evenimentele publice, însă organizatorii acestui festivalul au găsit o soluţie pentru ca evenimentul să se poată desfăşura. „Marea Adunare Folk” se desfăşoară online, cu ajutorul celor de la Streamit Live .
 
Maratonul de muzică folk şi poezie a început la ora 16.00 şi se va încheia la ora 20.00. Toţi artiştii pot intra în direct pentru a cânta sau pentru a recita poezii de acasă.
 
„Fiecare dintre noi va concerta/recita/povesti de acasă. Acasă putând fi o bucătărie în Timişoara, o sufragerie în Pittsburgh (USA), camera copiilor în Köln (Germania). Oricine doreşte să între live să cânte, să recite este mai mult decat binevenit. Ne organizăm şi oferim loc pentru fiecare. Maraton de muzică şi poezie de acasă la fiecare în casă! Evenimentul are o notă caritabilă, dorim să ajutăm cu alimente şi produse de igienă persoanele fără adăpost din Timişoara. Voluntarii noştri vor face cumpărăturile şi apoi vor livra produsele cu respectarea normelor în vigoare şi cu măsurile de protecţie necesare la Complexul de servicii Sfântul Francisc – Centrul pentru persoane fără adăpost“, au transmis organizatorii acestui eveniment. 

Mare Adunare Folk Online from StreamIT Live on Vimeo.


 
Marea Adunare Folk a pornit la drum în anul 2008, înaintea plecării din România a artistului Mircea Lupu, în fostul club Gong din Timişoara, condus de muzicianul Emil Kindlein. 
 
Puteţi să susţineţi această cauză donând în contul: RO53BTRLRONCRT0441031901 la BANCA TRANSILVANIA 
 
Asociaţia Culturală Kabaitan, sediu social: Sat Moşniţa Nouă, Comuna Moşniţa Nouă, nr. 312, jud. TIMIŞ , CUI: 31982274. SWIFT: BTRLRO22 reprezentată prin preşedinte Szucsik Ramona.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: