Valeriu Lupu a demisionat de la Transporturi înainte să fie demis de Orban. El refuzase alcooltestul după ce a provocat un accident

Valeriu Lupu a demisionat de la Transporturi înainte să fie demis de Orban. El refuzase alcooltestul după ce a provocat un accident

Valeriu Lupu

Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, şi-a dat demisia din funcţie înainte să fie destituit de premierul Ludovic Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valeriu Lupu, care a provocat, vineri, un accident rutier la Timişoara şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Premierul Ludovic Orban a anunţat imediat că îl va demite pe secretarul de stat în Ministerul Transporturilor.
 
Înainte să fie dat afară de şeful Guvernului, Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.
 
Anunţul a fost făcut de către Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş.
 
„Vă informăm că Organizaţia PMP Timiş a luat la cunoştinţă cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staţionat petrecut în Timişoara în care conducatorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor susţinut de către organizaţia noastră.
 
PMP Timiş se delimitează de orice acţiune/incident în care sunt implicaţi membrii/susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi moralei crestine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale ne exprimam regretul faţă de cele întâmplate”, a transmis Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: