Suspiciuni de vaccinări fictive la un spital din Timişoara. Ancheta, declanşată după un denunţ anonim

Suspiciuni de vaccinări fictive la un spital din Timişoara. Ancheta, declanşată după un denunţ anonim

Conducerea Spitalului CFR din Timişoara a declanşat o anchetă internă în urma unui denunţ anonim FOTO Ştefan Both

Suspiciuni de emitere a unor certificate de vaccinare falsificate, la Spitalul CFR din Timişoara.  Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Adela Filipescu, Poliţia a fost sesizată chiar de managerul unităţii medicale, totul pornind de la un denunţ anonim.

„În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager (n.r. Stela Iurciuc), a fost declanşată o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţie. Cercetările interne au relevant suspiciuni cu privire la veridicitatea a şase fişe de vaccinare.

Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara. S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timişoara, Adela Filipescu.

Potrivit Adelei Filipescu, reprezentanţii spitalului nu vor să se pronunţe cu privire la faptul că ar fi fost făcute vaccinări „la chiuvetă” pentru că „din păcate există şi alte metode de fraudare”.

„La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, miercuri seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările