FOTO Cum se vede din Serbia malul românesc al Dunării. Podul Mraconia a fost îmbrăcat în tricolor

FOTO Cum se vede din Serbia malul românesc al Dunării. Podul Mraconia a fost îmbrăcat în tricolor

FOTO DRDP Timişoara

Podul de la Mraconia şi chipul lui Decebal sculptat în stâncă au fost iluminate arcitectural de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara,

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP) a publicat pe pagina oficială de Facebook fotografii spectaculoase realizate de pe malul sârbesc al Dunării.
 
Imaginile surprind pasajul de Mraconia, iluminată în roşu, galben şi albastru, cât şi chipul lui Decebal sculptat în stâncă, de asemenea iluminat arhitectural. 
 
Unul din cele mai reprezentative puncte turistice din judeţul Mehedinţi, cel de la Mraconia, pe Clisura Dunării, a fost iluminat arcitectural de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: