FOTO Un oltean supărat a vandalizat corturi electorale din centrul Timişoarei. Poliţiştii l-au văzut pe camerele de supraveghere

FOTO Un oltean supărat a vandalizat corturi electorale din centrul Timişoarei. Poliţiştii l-au văzut pe camerele de supraveghere

Bărbatul de 30 de ani a distrus trei corturi electorale FOTO Poliţia Locală Timişoara

Poliţiştii locali din Timişoara au depistat, în jurul orei 4.30, un bărbat care a distrus corturile electorale, amplasate în locaţia respectivă.

GALERIE FOTO

Poliţiştii locali au văzut pe camerele de supraveghere din Piaţa Libertăţii cum un bărbat distruge corturile electorale ale partidelor PNL, USR şi PMP. Un echipaj aflat în patrulare a ajuns imediat la faţa locului şi l-a identificat pe cel care s-a năpustit asupra corturilor. Este vorba de un tânăr de 30 de ani, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

„Acesta a declarat că nu ştie de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme şi că a consumat băuturi alcoolice. A mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu şi România şi că se află în Timişoara în trecere”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

 
Bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. 
 
Poliţia Locală atrage atenţia persoanelor certate cu legea că pot fi oricând identificaţi, fiind amplasate camere de supraveghere în cele mai importante locaţii din Timişoara.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările