Forţe de ordine impresionante au blocat centrul Timişoarei. Nimeni nu a putut trece de cordoanele jandarmilor şi poliţiştilor FOTO VIDEO

Forţe de ordine impresionante au blocat centrul Timişoarei. Nimeni nu a putut trece de cordoanele jandarmilor şi poliţiştilor FOTO VIDEO

Manifestanţii au fost împiedicaţi să intre în Piaţa Victoriei FOTO Ş.Both

Aproximativ 300 de persoane au participat la protestul anti-carantină de la Timişoara. Numărul forţelor de ordine a fost însă impresionant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestul a început sâmbătă după-amiază, în faţa magazinului Materna. Iniţial s-au adunat câteva zeci de persoane care au mărşăluit la Catedrală, iar apoi s-au oprit în faţa Primăriei, unde au cerut demisia primarului Dominic Fritz. 
 
 
Oamenii au făcut un drum şi până la Prefectură, iar la întoarcerea în centrul Timişoarei aceştia au avut parte de o mare surpriză.  
 
Forţe de ordine într-un număr impresionant au făcut o blocată totală. Nimeni nu a mai putut intra în Piaţa Victoriei. Un cordon de mascaţi era la intrarea pe strada Alba Iulia.

Manifestanţii au încercat să intre în centru pe la Modex, însă şi acolo i-au aşteptat poliţiştii şi jandarmii.  
 
S-a strigat „Jandarmeiei, apără hoţia”, „Fără carantină”, „Nu ne vaccinăm” şi „Libertate”, unii manifestanţi s-au certat cu oamenii legii, dar de trecut nimeni nu a putut trece.  
 
Protestatarii anti-carantină, în jur de 300 de persoane, s-au încolonat din nou şi au plecat la Catedrală. Oamenii s-au strâns pe trepte şi pe platoul din faţa bisericii, unde au ars măşti sanitare.  
 
La intrarea în Piaţa Victoriei se aflau cordoanele forţelor de ordine care pentru prima dată după Revoluţia din decembrie 1989 au împiedicat intrarea manifestanţilor în Piaţa Victoriei.


 
 

  
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările