Donaţie de aparate EKG pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Donaţie de aparate EKG pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Donaţie pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Fundaţia Comunitară Timişoara şi Hamilton Central Europe vin în ajutorul medicilor şi pacienţilor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara.

Patru aparate de tip EKG (Electrocardiograf) portabil, donate de Fundaţia Comunitară Timişoara şi Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Ele vor intra în dotarea celor patru secţii mari ale unităţii sanitare, Pneumologie 1 şi 2 şi Boli Infecţioase 1 şi 2.  
 
“Vrem să le mulţumim celor care au participat la Maratonul Speranţei, Timotion, şi vrem să îi asigurăm că îi simţim alături, îi simţim aproape şi, indiferent de suma pe care au donat-o, dincolo de bani, de donaţiile materiale, pentru noi înseamnă o susţinere sufletească, ceea ce contează foarte mult în această perioadă. Cele patru aparate EKG portabile pot face, la un moment dat, diferenţa dintre viaţă şi moarte”, spune Monica Marc, medic pneumolog la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. 

 
”Educaţia şi sănătatea sunt domenii pe care credem că trebuie să le susţinem mereu. Ca parte din comunitate, încercăm să fim în continuare un sprijin pentru personalul medical şi pacienţi, mai ales în aceste momente în care este nevoie mai mult ca oricând să fim cu toţii o echipă unită. Mulţumim personalului medical pentru toate eforturile depuse şi deschiderea cu care au consiliat mediul de afaceri în realizarea şi implementarea celor mai bune măsuri pentru protejarea tuturor colegilor noştri. Sănătate multă vă dorim tuturor şi putere să depăşim această perioadă!”, a spus Ciprian Ractei, director general Hamilton Central Europe. 

 
”În aceste vremuri continuăm să sprijinim şi să investim în sănătate ori de câte ori putem, în beneficiul celor care au nevoie de implicarea şi participarea noastră. Avem o bună colaborare cu personalul medical şi administrativ al Spitalului Victor Babeş, apreciem munca şi eforturile lor de a asigura cele mai bune condiţii de spitalizare şi tratament şi ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să dăm şi noi o mână de ajutor. Astfel ei ştiu că nu sunt singuri în lupta cu bolile şi se pot baza pe o comunitate de susţinători”, a adăugat Daniela Chesaru, director executiv, Fundaţia Comunitară Timişoara. 
 
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Doctor Victor Babeş Timişoara are în prezent zece asemenea aparate, ele fiind folosite pentru investigarea imagistică a pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările