VIDEO O maşină a ieşit din senin în afara drumului şi s-a răsturnat. Şoferul a murit

VIDEO O maşină a ieşit din senin în afara drumului şi s-a răsturnat. Şoferul a murit

Bărbatul a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat

Un bărbat în vârstă de 49 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, după ce autoturismul la volanul căruia se afla s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

 
Accidentul a avut loc pe raza localităţii Moi, din comuna Bîlteni. Şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina s-a răsturnat. Primii la faţa locului au fost angajaţii Secţiei Drumurilor Naţionale, districtul Bâlteni. Bărbatul se afla singur în maşină. Există suspiciunea că acestuia i s-a făcut rău la volan, pentru că accidentul a avur loc pe o porţiune de drum dreaptă. Pompierii, dar şi echipaje ale poliţiei şi ambulanţă au ajuns la faţa locului, insă, din păcate şoferul a nu a raspuns manevrelor de resuscitare, survenind decesul.
    
„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs pe raza oraşului Rovinari în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabulă şi s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg.-Jiu, precum şi un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constat că în autovehicul se afla o persoană de sex masculin, care era încarcerată şi care nu prezenta semne vitale. S-a intervenit pentru descarcerarea bărbatului, însă, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: