Peste o mie de persoane, la priveghiul top modelului Anca Rovenţa

Peste o mie de persoane, la priveghiul top modelului Anca Rovenţa

Anca Rovenţa va fi înmormântată sâmbătă

Trupul neînsufleţit al fotomodelului Anca Rovenţa a fost depus, ieri seară, la capela Bisericii Sfântul Nicolae din municipiul Târgu-Jiu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Peste o mie de persoane care au cunoscut-o pe tânăra Anca Rovenţa şi pe familia ei au venit la priveghi. Părinţii fetei sunt distruşi de durere şi, aşa cum spun apropiaţii, reulşesc să supravieţuiască doar cu ajutorul calmantelor. Luciana Rovenţa şi bunica fetei au stat toată noaptea la căpătâiul tinerei. Mama fetei, doctorul Luciana Rovenţa, a spus că fiica sa a fost o „tânără de succes, o elevă model, olimpică la mai multe materii, o absolventă a facultăţii de Drept, un copil extraordinar”. Luciana Rovenţa ar fi declarat unei publicaţii mondene că fiica sa ar fi murit electrocutată, după ce apa care se scurgea din păr, după ce ieşise de la dul, ar fi ajuns într-o priză. În orice caz, Institutul Naţional de Medicină Legală «Mina Minovici» din Bucureşti va stabili cu exactitate cauzele decesului. 
 
Îşi cumpărase apartamentul în urmă cu doar câteva săptămâni
 
Frumosul fotomodel din Târgu-Jiu îşi cumpărase în urmă cu două săptămâni apartamentul situat într-un bloc din Bucureşti. „În ultimii doi ani, Anca a strâns bănuţ cu bănuţ ca să îşi cumpere un apartament. A renunţat la vacanţe, la haine de firmă, la tot. Iar în urmă cu două săptămâni semnase actele şi era tare mulţumită că a realizat ceva. Avea căsuţa mult visată. O şi mobilase după gustul ei, iar asta o făcea să fie foarte mândră”, a declarat o prietena a fotomodelului, pentru CANCAN.ro.
Anca a absolvit Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu cu media generală 9,30. 

Anca Rovenţa, în vârstă de 26 de ani, originară din Târgu Jiu, a fost găsită moartă, marţi, de către propriii părinţi, în apartamentul din Bucureşti în care locuia. Tânăra era un top model de succes şi, în ultima perioadă, îşi petrecea mai mult timpul la Milano, unde avea mai multe colaborări FOTO facebook.com/anca.roventa

Imagini din aceeasi galerie
 • Anca Rovenţa, în vârstă de 26 de ani, originară din Târgu Jiu, a fost găsită moartă, marţi, de către propriii părinţi, în apartamentul din Bucureşti în care locuia. Tânăra era un top model de succes şi, în ultima perioadă, îşi petrecea mai mult timpul la Milano, unde avea mai multe colaborări FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca trebuia să participe mâine la un eveniment FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca trăia de mai mult timp la Milano, unde avea mai multe colaborări FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca a absolvit Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca a fost găsită de părinți în apartamentul din București FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca nu le-a mai răspuns părinților la telefon de mai multe zile FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
 • Anca Rovența FOTO facebook.com/anca.roventa
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările