Persoană aflată în izolzare la domiciliu, găsită pe o stradă din Târgu Jiu

Persoană aflată în izolzare la domiciliu, găsită pe o stradă din Târgu Jiu

Bărbatul aflat în izolare a fost găsit pe o stradă din Târgu Jiu

Un bărbat care a venit din străinătate şi a intrat în izolare la domiciliu a fost găsit pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul s-a întors din străinătate la data de 15 mai, prin punctul de trecere a frontierei Otopeni - Bucureşti, declarându-şi adresa de izolare în comuna Stejari.
„De la data intrării în ţară, bărbatul, nu a fost găsit de către poliţişti la adresa de domiciliu şi nici nu a putut fi contactat la numărul de telefon declarat, acesta fiind depistat aseară de poliţişti gorjeni, pe raza Municipiului Târgu Jiu.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor“, a precizat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. .
 
Totodată, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale faţă de bărbat, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu.
 
 
 
De asemenea, DSP Gorj a dispus introducerea bărbatului într-un centru de carantină.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: