„COVIDO, ergo sum!” Caricaturist infectat cu SARS-CoV-2: Virusul s-a răzbunat că l-am luat în băşcălie

„COVIDO, ergo sum!” Caricaturist infectat cu SARS-CoV-2: Virusul s-a răzbunat că l-am luat în băşcălie

Aurelian Şuţă este internat în spital                                                          FOTO: facebook.com/sai.cartoon.9

Apreciatul caricaturist Aurelian Şuţă, din Târgu Jiu, cunoscut lumii artistice sub numele de ŞAI, aşa cum îşi semnează lucrările, este internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Joi, m-am trezit cu unele dureri musculare puternice şi vineri dimineaţa am căzut din picioare. Soţia a chemat ambulanţa. Ne era teamă de un eventual infarct. 

Am fost izolat şi rezultatul testului a fost pozitiv“, a povestit Aurelian Şuţă.

O răzbunare a virusului

Caricaturistul spune că se simte bine şi încearcă să îşi menţină o gândire pozitivă în perioada de convalescenţă: „Mă simt perfect acum. Psihicul joacă un rol important în lupta cu această boală. Sunt pozitiv, atât la propriu, cât şi la figurat. În ciuda discuţiilor în contradictoriu din lumea artistică, eu merg pe mâna medicilor“, spune caricaturistul.

ŞAI face haz de necaz şi spune că teribilul virus s-a răzbunat pe el, deoarece l-a luat în băşcălie la ultima expoziţie cu titlul „COVIDO, Ergo Sum“: „A fost vernisată pe data de 13 octombrie la Muzeul Judeţean de Istorie, la ora 13,13 . Am avut ghinion!“.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Fostă campioană la squash, diagnosticată cu COVID-19. Lucrează în Ministerul Fondurilor Europene. „Avem un pişat de spirt pe etaj“

Controale ale poliţiştilor în trenuri. Şase călători au fost amendaţi pentru că nu purtau mască de protecţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările