Restaurantele din Dâmboviţa, abia redeschise, sunt din nou închise de pandemie. Patronii se tem de faliment

Restaurantele din Dâmboviţa, abia redeschise, sunt din nou închise de pandemie. Patronii se tem de faliment

Autorităţile din Dâmboviţa au decis închiderea restaurantelor şi sălilor de jocuri de noroc din nouă localităţi, pe fondul creşterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a decis, marţi, închiderea temporară a restaurantelor, cafenelelor care funcţionează în spaţii interioare, dar şi a sălilor de jocuri de noroc din nouă localităţi din judeţ, măsura fiind luată pe fondul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus în acele zone. Acestea fuseseră redeschise numai o săptămână, după ce câteva luni au stat cu lacăt pe uşă.
 
Măsura este valabilă începând de miercuri, pentru o săptămână.
 
"Membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricţionarea, în sensul interzicerii activităţilor cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum şi a activităţi operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localităţi: Brăneşti, Butimanu, Corneşti, Glodeni, Malu cu Flori, Niculeşti, Ocniţa, Tătărani şi Vulcana Pandele”, a transmis, marţi, Prefectura Dâmboviţa.
 
Măsura restrictivă în cele nouă localităţi este valabilă începând de miercuri, 9 septembrie, până în 15 septembrie.
 
„Restricţionarea se aplică, începând cu data de 9.09.2020 până la data de 15.09.2020, în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020”, mai arată Prefectura. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările