Un tânăr anchetat pentru trafic de droguri a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi VIDEO

Un
tânăr anchetat pentru trafic de droguri a sărit pe geam pentru a scăpa
de jandarmi VIDEO

FOTO: ziardesuceava.ro

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Suceava au efectuat, în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie, 24 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup specializat în trafic de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Percheziţiile au fost făcute în judeţele Ilfov, Olt, Cluj, Neamţ, Vaslui şi Suceava, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieşit că în judeţul Suceava ar fi fost constituit un grup infracţional organizat care ar fi desfăşurat activităţi de comercializare de cannabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În casele presupuşilor traficanţi, oamenii legii au găsit în total 90.000 de lei, 300 de grame de canabis şi peste un kilogram de etnobotanice, recipiente cu produse canabisol, comprimate, un grinder, foiţe, cântar electornic, flacoane anabolizante.

În timpul acţiunilor, un tânăr din comuna Broşteni a judeţului Suceava a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi. Nu a reuşit să scape.

 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările