Ucrainenii au interzis tranzitul pietonilor prin Vama Siret

Ucrainenii au interzis
tranzitul pietonilor prin Vama Siret

Punct de trecere a Frontierei Siret. FOTO: Adevărul

Autorităţile ucrainene nu mai permit atât intrarea cât şi ieşirea pietonilor prin Vama Siret. Explicaţia este aceea că vecinii noştri au început construirea unei artere pe care să poată circula pietonii. Până în  prezent cei ce mergeau pe jos dinspre/înspre Ucraina prin Vama Siret erau nevoiţi să se deplaseze pe partea carosabilă, fiind puşi în pericol de autovehiculele care circulau pe această rută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile de frontieră ucrainene i-au informat pe colegii lor români, prin intermediul Punctului de Contact Porubne, despre faptul că începând cu data de 24 aprilie 2015 s-a luat măsura temporară de a nu permite intrarea sau ieşirea în/din Ucraina a persoanelor care călătoresc pe jos, prin PTF Siret.

Această măsură va fi aplicată până la delimitare, pe partea ucraineană, a arterei special destinate persoanelor care tranzitează punctul de trecere pe jos. Poliţiştii de frontieră suceveni au ţinut să menţioneze faptul că în perioada sus menţionată traficul auto se va desfăşura în condiţii normale, iar în cazul în care situaţia o va impune, Poliţia de Frontieră va suplimenta personalul din PTF Siret, pentru ca timpii de aşteptare a participanţilor la trafic să fie cât mai reduşi.

Ucrainenii au restricţionat traficul pentru pietoni prin PTF Siret, deoarece pregătesc construirea unei artere pentru persoanele care călătoresc pe jos. Până în prezent, pietonii se deplasau pe partea carosabilă, astfel că vecinii noştri s-au gândit la siguranţa lor şi au decis construirea unei benzi pe care meargă cetăţenii care vor să intre sau să iasă din România spre sau dinspre Ucraina să circule în condiţii sigure. 

Alte ştiri din Suceava:

Senatoarea-coafor şi ambiţiile ei bizare. Cum a vrut Vasilica Miron să ajungă şef la Liga Profesionistă de Fotbal şi de ce nu se mai duce în Australia

FOTO VIDEO Castelele bântuite din România: legende desprinse din filme de groază cu domniţe înşelate şi fantome răzbunătare

FOTO Mici şi bere la Cetatea de Scaun a Sucevei în a doua zi de Paşte

FOTO VIDEO Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă la Suceava, cu maşina, de prefectul judeţului şi preşedintele CJ

ÎPS Pimen atacă educaţia pentru sănătate din programa şcolară, în Pastorala de Paşte: „Promovează şi încurajează păcatul desfrânării“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările