Româncă de 23 de ani, moartă într-un groaznic accident de circulaţie în Belgia: „Şoferul TIR-ului nici nu şi-a dat seama“

Româncă de 23 de ani, moartă într-un groaznic accident de
circulaţie în Belgia: „Şoferul TIR-ului nici nu şi-a dat seama“

FOTO: stiridiaspora.ro

Tragedia s-a produs în oraşul Geel din Belgia. Tânăra, orginară din judeţul Suceava, plecase la muncă în străinătate, împreună cu soţul său. Într-o după-amiază, după ce a ieşit de la serviciu, Alexandra a fost accidentată mortal de un TIR. Şoferul nici a oprit autotrenul, pentru că nu şi-a dat seama de cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs pe 21 noiembrie, în jurul orei 17.00, atunci când Alexandra Bălan se întorcea acasă de la serviciu. Se afla lângă un abator când şi-a sunat soţul. Probabil, voia să-i propună să meargă împreună acasă. N-a mai apucat, pentru că, în timp ce vorbea la telefon, s-a angajat în traversarea străzii, prin spatele unui camion care staţiona. Din sensul opus, a venit un alt TIR care a lovit-o în plin. Alexandra n-a avut nicio şansă de supravieţuire. A murit pe loc.

Şoferul TIR-ului n-a observat-o. Şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, până când martorii oribilului accident i-au făcut semn să oprească maşina.

„Şoferul TIR-ului, în vârstă de 49 de ani, nu a văzut impactul. Martorii l-au oprit când au văzut-o pe femeie sub roţile maşinii. Şoferul a fost foarte afectat de cele întâmplate", a declarat primarul oraşului, Vera Celis.

Alexandra, tânăra care s-a stins, este originară din satul Roşcani, care aparţine de localitatea Liteni, judeţul Suceava. Alexandra era în Belgia împreună cu soţul ei, Dragoş, care au decis să plece din România pentru o viaţă mai bună. Toate visele s-au năruit după moartea româncei, iar rudele, prietenii, dar şi românii care nu au cunoscut-o personal pe Alexandra sunt devastaţi după tragedie şi au transmis sute de mesaje de condoleanţe.

„Îngeraşul meu scump şi frumos te aştept sa vii, ce ma fac fără tine câtă tristeţe în suflet ne-ai lăsat, atât de tânără! Puiu mami nu mai pot de dorul tău.”

„Dumnezeu să o ierte şi să o aibă în pază!!!”

„Dumnezeu sa o ierte, putere familiei ! Nu-mi vine să cred!”

„Câtă tristeţe şi câtă amărăciune!!! Se zice că Dumnezeu ia la El persoanele cu suflet curat şi bun... o fi adevărat, dar şi noi avem nevoie de ele, aici pe pământ! Atât de tânără... O fiică, o soră, o cumnată, o mamă, o soţie, o prietenă... pur şi simplu nu mai este, s-a dus pentru totdeauna... ce păcat! Sincere condoleanţe, familiei! Dumnezeu s-o odihnească în pace!!! Câtă tristeţe!”

„Sincere condoleanţe...!!! Îmi pare nespus de rău de ceea ce am auzit... Dumnezeu să o odihnească în pace... şi pe voi să vă mângâie să puteţi trece şi peste această grea încercare...!!!”

„Suntem şocaţi de tragedie! Un om frumos înălţat prea repede la Cer! Dumnezeu avea nevoie de un înger în împărăţia Lui! Condoleanţe!! Dumnezeu să vă întărească!”.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: