Şi-a maltratat soţia şi a schingiuit şi ucis pisicile adoptate de la un adăpost. Gesturile şocante ale unui sucevean

Şi-a maltratat soţia şi a schingiuit şi ucis pisicile adoptate de la un adăpost. Gesturile şocante ale unui sucevean

FOTO: Facebook/Casa lui Patrocle

Un bărbat acuzat că şi-a agresat soţia şi a maltratat şi ucis animalele adoptate a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, apoi a fost eliberat sub control judiciar. Bărbatul, originar din Bucureşti, s-a mutat împreună cu familia, soţia şi un copil de nici 6 luni, în municipiul Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caz bizar la Suceava, unde un bărbat a ajuns protagonistul unui dosar penal după ce şi-a agresat soţia şi a schingiuit şi a ucis pisicile adoptate de la un adăpost pentru animale. Într-o postare pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei de protecţie a animalelor „Casa lui Patrocle”, din Suceava, au arătat că bărbatul a adoptat două pisici. 

A insistat să le ia acasă şi a promis că le va îngriji, ba chiar a fost de acord să încheie şi un contract de adopţie.

După câteva zile, Teofana, un voluntar al asociaţiei, s-a dus acasă la individ ca să vadă cum s-au adaptat animăluţele. A aflat că bărbatul a omorât una dintre pisici pentru că se urcase pe masă, iar pe a doua a rănit-o grav la cap pentru că se urcase pat. Teofana a aflat informaţiile şocante de la soţia individului care era plină de vânătăi. 

„Celeilalte pisici îi curge sânge din gură şi din nas pentru că individul tocmai ce-o izbise cu capul de uşă fiindcă o găsise urcată pe pat. Fata se duce urgent să ia pisica - iar din acest moment povestea capăta o altă întorsătură - soţia îi spune Teofanei că se teme să vorbească, pentru că si ea este bătută...”, se arată în postare.

În plus, anterior familia a avut un căţel pe care individul l-a înjunghiat pentru că era gelos că soţia îi acordă mai multă atenţie decât lui.

„Istoria cu câinele s-a petrecut în Bucureşti (căci abia în februarie s-au mutat în Suceava), femeia a luat câinele din balta de sânge şi a fugit cu el din casa, a ajutat-o un vecin care a dus câinele la veterinar, cu care am discutat (...) şi care ne-a confirmat întreaga nebunie. Căţelul a fost salvat, este bine, şi a rămas într-o familie din Bucureşti”, transmite sursa citată.

Teofana şi soţia agresată s-au dus la Poliţie. Femeia în vârstă de 20 de ani a depus o plângere împotriva soţului care o teriorizează de luni bune, iar reprezentanta asocieţiei a depus o plângere împotriva aceluiaşi bărbat pentru cruzime împotriva animalelor.

Drept urmare, în urma unei anchete, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost eliberat şi plasat sub control judiciar pentru o perioadă de şase luni. Pe numele său a fost emis şi un ordin provizoriu de protecţie care-l obligă să stea departe e familie. Având în vedere istoricul extrem de violent şi episoadele de furie necontrolată ale bărbatului, poliţiştii au cerut, în plus, o expertiză psihiatrică.

Citeşte şi:

Medic igienist: Apa din toate zonele de agrement din Chişinău este contaminată

Şi-a salvat de la moarte propriul căţel şi acum face terapie cu câini. Tânăra care a făcut o afacere dintr-o pasiune

Sute de pastile ecstasy, arme deţinute ilegal şi animale, descoperite în urma unor percheziţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările